Opleiding VCA (basisveiligheid)

VCA (basisveiligheid)

Het volgen van een opleiding VCA (basisveiligheid) is van groot belang om op een veilige manier aan het werk te gaan. Bij Talent Lab in Geel bieden we daarom verschillende opleidingen aan. Die kan u zowel online als op locatie volgen. Op die manier krijgt u als operationele medewerker een beter veiligheidsbewustzijn tijdens het werk.

6 talen

Fysiek en online

Klanttevredenheid van 9/10

+23 jaar ervaring

opleiding vca

Opleiding VCA Basis

  • Een VCA-diploma wordt vrijwel altijd geëist door opdrachtgevers. Dit voor alle medewerkers zoals arbeiders, ploegbazen en meestergasten.
  • Voor de basisopleiding leert u gedurende acht uur de belangrijkste theorie. Op het einde van de VCA-cursus legt u een examen af. Wanneer u slaagt voor de opleiding over basisveiligheid, krijgt u snel het VCA-attest in de bus.
  • Deze opleiding kan ook online van thuis uit gevolgd worden
  • Beschikbaar in het Nederlands, Engels, Arabisch, Oekraïens, Pools en Roemeens.
  • Inclusief examen en veiligheidscertificaat

Opleiding VCA VOL

  • Bent u een operationeel leidinggevende of zelfstandige ondernemer die voor een aannemer gaat werken? Dan heeft u wellicht een VCA VOL-opleiding nodig. Dat is namelijk een goede aanvulling op de kennis die u heeft opgedaan tijdens de basis VCA-cursus. Het afronden van die basisopleiding is een vereiste om aan de VCA VOL-opleiding deel te nemen. Dankzij de gespecialiseerde cursus leert u omgaan met gevaarlijke stoffen en wordt u zich meer bewust van gezond werken. Die kennis is niet alleen belangrijk voor uzelf, maar ook voor diegene aan wie u leidinggeeft. Om zeker te zijn dat u de leerstof goed hebt begrepen, volgt er steeds een VCA-examen
  • Deze opleiding kan ook online van thuis uit gevolgd worden
  • Beschikbaar in het Nederlands, Engels, Arabisch, Oekraïens, Pools en Roemeens.
  • Inclusief examen en veiligheidscertificaat
asbest plaat

Inschrijven op open kalender

VCA Basis

€180

VCA Basis – Arabisch

€350

VCA Basis – Engels

€300

VCA Basis – Oekraïens

€350

VCA Basis – Pools

€250

VCA Basis – Roemeens

€250

VCA Basis – Online

€115

VCA VOL (2-daagse opleiding)

€305

VCA VOL – Online (2-daagse opleiding)

€210

VCA VOL – Opfris

€180

VCA VOL Opfris – Online

€85

Kom nog meer te weten over onze cursussen

Is de VCA opleiding toch niet helemaal wat u zoekt? Neem dan zeker contact met ons op en we helpen u snel met het vinden van de juiste cursus. U kan ons altijd bellen op het nummer +32 (0)14/56 32 41 of een e-mail sturen naar info@be-consult.be voor meer informatie.