Opleiding veilig werken op hoogte

Opleiding veilig werken op hoogte

Iedereen die op een hoogte werkt is verplicht om een opleiding te volgen. Deze werknemers dienen, d.m.v. de opleiding veilig werken op hoogte, de vereiste kennis te verwerven voor het veilig uitvoeren van werken op hoogte. De werkgever dient tevens bevoegde personen aan te stellen en op te leiden.

Nederlands

Fysiek

Klanttevredenheid van 9/10

+23 jaar ervaring

opleiding vca

Stellingbouw Module 1 (+2)

  • Module 1: De werknemers dienen d.m.v. een opleiding de vereiste kennis te verwerven voor het uitvoeren van werken op hoogte.
  • Module 2: Praktijkervaring opdoen en kennis verwerven van veiligheidsaspecten, stabiliteit en planlezen betreffende het betreden en opstellen van vaste – en rolstellingen.
  • Inclusief examen en veiligheidscertificaat

Stellingkeurder (module 3)

  • Module 3: Voor medewerkers die steigers (vaste steigers, rolsteigers, hangsteigers,…) op een doeltreffende manier op veiligheid kunnen controleren. De steigercontroleur wordt door de gebruiker/werkgever op geregelde tussenpozen ingezet om vast te stellen of een steiger nog veilig gebruikt kan worden.
  • Inclusief examen en veiligheidscertificaat
asbest plaat

Inschrijven op open kalender

Veilig werken op hoogte (module 1) – online

€105

Stellingbouw (module 1+2)

€215

Stellingkeurder (module 3)

€215

Kom nog meer te weten over onze cursussen

Is de opleiding veilig werken op hoogte toch niet helemaal wat u zoekt? Neem dan zeker contact met ons op en we helpen u snel met het vinden van de juiste cursus. U kan ons altijd bellen op het nummer +32 (0)14/56 32 41 of een e-mail sturen naar info@be-consult.be voor meer informatie.